Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/deb10192/domains/speedwayveenoord.com/public_html/pages/nieuws.inc.php on line 13
1 juli ONK speedway
Internationale Speedwaywedstrijd te Veenoord 1 juli 2023.

Het is bijna zover, op 1 juli is de eerste wedstrijd op de nieuwe Speedwaybaan in Veenoord een feit. Alle licentiehouders baansport/speedway Specials kunnen hieraan deelnemen. Dit betekent de 125 cc Speedway Jeugd, de 250 cc Speedway Jeugd, de Speedway Nationalen en Senioren.
De wedstrijd van de 125 cc Speedway Jeugd telt mee voor de NK Baansport en de Speedway Senioren strijden om de titel Dutch Open Speedway 2023.

In de 125 cc speedway klasse kunnen alleen Nederlanders deelnemen, dus ook de basissportlicentiehouders met een special.

De Dutch Open Speedway staat open voor buitenlandse internationale licentiehouders.
De klassen 250 cc Speeedway Jeugd en de Speedway Nationalen tellen niet mee voor een competitie. Daarom staan beide klassen open voor deelnemers uit het buitenland, bijvoorbeeld voor Duitse B-licentiehouders. Alleen de permanente licentiehouder, dus geen Basissportlicentiehouders, kunnen daarom niet deelnemen.

De inschrijving via EventGoose, jullie allen bekend, staat inmiddels open. Bij deze aan jullie het verzoek om zo snel mogelijk in te schrijven zodat er zicht is op wie er gaan deelnemen. Ken jij buitenlandse collega-rijders die mogelijk interesse hebben om deel te nemen laat hen dan via onderstaande link inschrijven.
https://knmv.nl/knmv-internationale-baansportwedstrijd/

De wedstrijden op 1 juli beginnen s middags om 16.00 uur. Uiteraard zal binnenkort het Aanvullend Reglement worden gepubliceerd.
Geplaatst op: 19 juni 2023 12:15