Vooraankondiging Gouden Jopa Helm
PERSBERICHT Gouden JOPA Helm 2017

De Gouden Jopa Helm 2017 De Gouden JOPA Helm editie 2017 belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben. Het is een wedstrijd met een geheel eigen karakter, mede omdat het evenement onder kunstlicht wordt verreden. Het lijkt bijna onvoorstelbaar om met 130 km per uur, zonder remmen en vol gas de bocht in te denderen, maar de 16 coureurs die gaan strijden om de Gouden JOPA Helm doen dat wel. De wedstrijd is verdeeld over 20 heats. De vier beste coureurs rijden vervolgens twee finale heats, waarbij de kans bestaat op een run-off.

Het Rijdersveld Het bestuur van Stichting Speedway Veenoord zal zijn uiterste best weer doen om een gebalanceerd rijdersveld te contracteren. Ons doel is om toprijders uit zeven verschillende landen naar de snelle speedwaybaan van Veenoord te contracteren.

Het Bijprogramma. In het bijprogramma komen de overige speedwayrijders aan bod. Voor deze coureurs is deze middag en avond een mogelijkheid om zich goed in de kijker te rijden. Dit gaat zeker een spannende wedstrijd worden met een verrassende winnaar. Daarnaast wordt het programma wordt aangevuld met de spectaculair rijdende 125cc. De jonge talenten krijgen de kans om de wedstrijd te verrijden op de snelle speedwaybaan in Veenoord.

De Wedstrijden Het programma start om 16:00 uur met een aantal voorseries om de Veenoord Bokaal en de ONK 125cc. Het avondprogramma en de wedstrijd om de Gouden Jopa Helm 2017 begint om 18.45 uur met de voorstelling van de coureurs. Klokslag 19.00 uur begint de Gouden Helm met de eerste heat.
Entree De kassa is vanaf 15:00 uur geopend De Entree bedraagt € 15, - Kinderen van 8 t/m 14 jaar betalen € 5, - Gratis parkeren Gratis programmaboekje
Geplaatst op: 6 juli 2017 10:38